Anniversary

Tuesday, January 20, 2009

Tag????

Alamak...sebenarnya aku di tag oleh anak buahku Aida at Pelangiku. Aku pun tak paham undang2 bila ditag ni, so aku buat apa yang aku paham je la.

The rules are to post the 4th picture from the 4th folder on your computer where you store your pictures*, explain the picture, then tag 4 of your friends to share their pictures, too. Don't forget to let them know they've been tagged by leaving them a comment on their own blog.

Rules petama kene post gambar

So...aku post gambar ni..

Rules kedua, explain gambar...

Gambar ni, aku amik masa nak gi Penang untuk Sukan MSKPPM, aku suka gambar ni sebab ni gambar ngan kawan-kawan kaki bowling, walaupun aku tak berapa reti main, tapi diorang ni la yang selalu aku join untuk tambah pengetahuan,2 orang tu players bowling MESCA,aku plak pemain netball yang tak asing lagi la, hehehehe yang tengah dokong anak aku tu nama dia Finas,kerja kat bahagian Audit Dalam, KPM, dia memg star bowling, pernah wakil Perak, memang terer la dia,yang tengah tu nama dia Wan Rosliza, aku panggil dia Kak Liza, players bowling MESCA yang lemah lembut dan sopan santun,tapi bila baling bola bowling dengan keberatan 13 paun laju tahap tenuk,dia la yang selalu teman aku main bowling tiap-tiap hari Jumaat,waktu tengahari, main dengan pakai baju kurung dan berkebaya, tapi tetap champen..

Rules ketiga tag member lain..

Tak tau la nak tag sapa, coz nanti kalu aku tag anak2 buahku, nanti dok ulang alik jer, so aku tak der sapa yang nak ditag, rules yang ketiga ni nanti lain masa aku ikut, bila aku ngikut dan berkenalan ngan blog2 lain k...

1 comment:

jangan segan-segan nak kritik..i like..