Anniversary

Wednesday, January 7, 2009

Adikku 'DANNY'

Korang tengok la adik Danny ni, dah ada ciri-ciri nak tiru Abang Long dah ni, papa dia pasang game bola, papa sendiri yang main, konon dia la yang main..siap tekan-tekan lagi, aku amik gambar pun dia x layan, selalunya kalau nampak jer camera automatik pose...



Tengok la jari dia dok tekan-tekan tu, sampai tercacak jari telunjuk, yang kelakarnya TV game ni dah rosak, gambar di screen hilang-hilang, so bila hilang, papa dia akan ketuk TV ni, maklum la, TV ni dah tua, zaman arwah wan belah abang lagi, tapi masih boleh bernafas lagi, sementara nak tunggu dia terus kondem, wat tempat main game la, sebab TV besar kat depan, aku haramkan, digunakan untuk bermain game, takut nanti cepat rosak, orang kata, TV kalu wat main game lagi cepat KO,bila screen hilang-hilang, yang si kecik ni la tukang ketuk. Kadang-kadang, screen tak hilang pun dia ketuk jugak..hahahahaha...adik..adik...

****"kakar la, adik ni"*****(tiru gaya bang long cakap)

6 comments:

  1. hahahah! picture tak ley bla.
    lawak r dani!
    wakakaka!

    ReplyDelete
  2. Alohh...alohh....comeyynya anik Danny :D

    ReplyDelete
  3. Alohhh...alohh...comeynya Danniee

    ReplyDelete
  4. xdinafikan comel+cute...
    comelllllll sgt..:P..

    ReplyDelete
  5. ala..
    comey ye la..
    dani..

    best ker main game tu??
    kyusuk gile main..
    hehehe..
    :P

    ReplyDelete

jangan segan-segan nak kritik..i like..