Anniversary

Monday, January 19, 2009

PEKAK KAH AKU?

Nak..tau tak, ni cerita terbaru aku dengan My Boos baru aku, siapa lagi Tn Hj la, semalam dia tanya aku, pasal transport dia ke Cyberjaya...masa tu aku kebetulan datang lambat ke opis(mana azam x nak lambat ni), lepas tu aku pun masuk la bilik dia sambil2 bawak paper hari tu masuk dalam, lepas aku letak paper atas meja dia pun tanya aku

Boos : Risha, transport saya hari ni pukul berapa?

Aku : Apa dia, Tn Hj, x berapa jelas la..( Tn Hj aku ni dia memag cakap perlahan, ye la nama pun Tn Hj)

Boos : Transport saya pukul berapa?

aku x dgr lagi, aku pun jalan la sikit, sampai btul2 kat meja dia

Aku : Apa Tn Hj?

Dalam hati, alamak mesti tn hj ni cakap, apa la dapat PA pekak plak..

Boos : Transport saya ke Cyberjaya pagi ni pukul berapa?

Aku : Ooooo...pukul 8.15 Tn Hj, sorry la Tn Hj, telinga saya x brp clear hari ni, sebab pagi tadi masuk air dalam telinga, skang ni pun bunyi..doinggg..doinggg...doinggg...lagi..hehehe..

Tn Hj, buat muka selamba jer..

Aku : Ermmm...sayaa..sayaaa...keluar dulu la ya...(sambil aku tersengih-sengih keluar)

Sebenarnya aku nak cover sebab aku x dgr apa yg boos aku cakap, terpaksa la, cakap macam tu, ntah macam mana leh keluar plak idea mcm tu...hahahahha

2 comments:

  1. awak ni pekak ke? (kata bos di dalam hati..)
    hehehe

    ReplyDelete
  2. korek telinga ke tak ni??
    heheeh!

    ReplyDelete

jangan segan-segan nak kritik..i like..