Anniversary

Friday, January 9, 2009

Lawak Opis

Anis : Kak, naper akak letak tepi paper ni, akak x baca ker, sebelum bagi Tn Hj
t
akak : Akak, x leh tgk la Nis, paper untuk 2,3 hari ni.
t
Anis : Nape kak..??
t
akak: Akak sedih dan sayu, bila tengok muka depan, ramai budak2 kecik terkorban,kekejaman zionis...akak sedih, sebab tgk diorang macam tgh tido, tp sebenarnya dah jadi mayat.
t
Anis : Btul la kak, paper hari ni pulak tunjuk gambar kepala budak, pastu badan tenggelam,kepala jer timbul lepas rumah dia runtuh kene bom..eee..sedihnya. Kejam btul Israel ni, sian diorang kat Zuma tu.
.
Masa tu, akak tengah tengok gambar kat paper, outomatik kepala akak dongak pandang anis bila dengan perkataan ZUMA...
.
akak : Nis, ko baca ke x paper ni.?
.
Anis : Naper kak..? muka x bersalah..
.
Akak : Setahu akak, ZUMA tu game..ko ni la..nampak sangat kepala otak tu game jer..ada ker ZUMA..GAZA la..
.
akak gelak bagai nak terburai urat perut, hilang mood sedih aku, muka poyo jer trus keluar...
.
akak : Sambung gelak ....hahahahahahahahaha

3 comments:

  1. a'ahh tu la pasal. pelik gak.. huh ZUMA? ble pk2 ohh game rpanya. wakakakaa!

    ReplyDelete
  2. ooo pade doh anis tuh...pade pade..

    ReplyDelete

jangan segan-segan nak kritik..i like..