Anniversary

Friday, March 27, 2009

ANONYMOUS

Aku benci betul dengan anonymous ni, suka comment tapi tak tulis nama, konon x nak orang tau la sapa dia, ni pesen baling batu sorok tangan kat belakang la ni, tak berani nak berdepan, tapi nak tahu pasal orang, orang macam ni pun ada, orang yang menggelarkan diri dia anonymous ni, orang yang tak berani berdepan,tapi nak bersuara, tak nak orang tahu sapa dia, ala-ala kalau pergi dengar ceramah, dok pot pet..pot pet kat belakang, bila orang tanya ada masalah, tak berani pulak nak bersuara...sudah la..kalau nak baca-baca jer la..kalau nak kritik ker..komplain tentang penulisan orang lain ker, bagitau la..tak yah nak menggelarkan diri sebagai 'anonymous', pengkritik politik pun berani mengkritik di khalayak, ini yang x nampak muka pun tak berani nak bagi nama..eh..pooo dahhh...sibuk jer...aku punya blog aku punya suka la nak tulis apa pun..sekadar lepas perasaan, daripada perasaan tu terjeruk sendiri, baik aku jeruk dalam blog aku...kecoh lak...kalau 'anonymous' tu jantan, makanya dia seorang yang penakut, jantan penakut, baik x yah ada 'telur' nak comment tapi x nak publish, baik tak yah jadi jantan, kalau 'anonymous' tu pompuan, memang dasar suka jaga tepi kain orang la, mesti memang kaki mengumpat dan mengata ni, tak pun pompuan yang jenis tak ader idung sebab malu nak berdepan..

7 comments:

  1. alaa...itu pun nak marah. Tak salah kan?...be rasional n always hv a positive mind k...

    ReplyDelete
  2. Ini la masalah orang kita.. Bukan nak memajukan sesama sendiri..tetapi lagi menghancurkan..kitaorg yg dlm blog ini dah kira open mind dah sebab berani tunjuk diri..luahkan segalanya..yang mengelar dirinya Anonyimous tu yang tak sedar diri..diri sendiri yang tak open mind. Sebelum nak bagi buah kata tu fikir dulu..cermin diri tu dulu... sape yang tak open mind sebenarnya??

    ReplyDelete
  3. betul..betul..betul..disokong..200%, macam citer sarjarn hasan..." bang hasan penakut..tak macam abang ajis" hehehehehe

    ReplyDelete
  4. orang jenis macam ni dinamakan PENGECUT..tak berani nak tunjuk muka. Agaknya nak jadi makhluk halus /org bunian. Kalau org kenal dia.. maybe takut kena serang!!!.

    ReplyDelete
  5. Dont underestimate the value of any individual you deal with

    ReplyDelete
  6. letih tul la kalo baca entry yang mcm-mcm ni...jgn la kalut2 gini, kan seme ni kwn2 jugak...

    ReplyDelete
  7. Ini kes mcm ada yg sakit hati jer..Orang India mengguna akar bonglai sebagai ubat cirit- birit dan disenteri. Orang Cina menggunakan biji bonglai sebagai ubat sakit hati. Cuba la manatau bole baik sakit hati tu.

    ReplyDelete

jangan segan-segan nak kritik..i like..