Anniversary

Wednesday, April 23, 2014

Besday Ayish 3rd years Old

Ini 1 lagi kes..anak dah celebrate besday bulan lepas, bulan ni baru hegeh-hegeh nak hapdate, orang ada blog..ko pn sibuk nak blog..tapi nk hapdate..pemalas Ya Rabbi.

Tapi tak per la citer jugak la kan, walaupun sudah sebulan ketinggalan, at least ada la jgak story nya.  23 Mac 2014 its Ayish Besday, cam biasa celebrate ngan abg-abg nya ajer..

Budak Ayish skang ni obses dengan kartun minion, tak leh tengok minion, mesti nak, kalau gi bakery pun, nampak menatang minion tu nak beli, sedangkan benda tu orang nk letak kat kek, dah tak pasal-pasal kene beli.  Tak yah la nak bebel banyak-banyak, sebab cerita pun udah basi dong, so cam biasa, tepek gambo ajer...

Kek Ayish tahun ni, wat bentuk cup cake jer, sebab budak ni suka sangat dengan bananana ni, mummy tempah red velvet cup cake, order dari auntie Fara (Mummy Zara Cottage). Nampak jer kek ni, sorang pun tak leh kongsi hookey...all this are mine..
Dok ngadap la kek ni, tak sabar sabar nak makan..
Kalau abang-abang nak, kene mintak elok-elok baru dia kasi, dapat la abg merasa kek banana Ayish ni sorang satu
Walaupun tiap tahun tak pernah celebrate besar-besar besday anak-anak mummy ni, tapi mummy tak pernah lupa nak celebrate even with family members only, tapi mummy tetap happy tengok anak-anak mummy membesar dengan sihat dari setahun ke setahun.  Happy Besday to Ayish, semoga menjadi anak yang soleh, hormat kepada orang tua dan berjasa kepada agama, bangsa dan negara.  Mummy loves all of u..

Adios..

No comments:

Post a Comment

jangan segan-segan nak kritik..i like..