Anniversary

Monday, February 16, 2009

BZ

Seminggu 2 ni, aku memang tak ader masa langsung nak menulis blog, busy sesangat..kat rumah pun tak sempat ngendap lap top, coz si kecik asik bekepit jer..tambahan plak dia dah besar, merengek jer kejenya, abang long pulak suka nyakat dia, kat opis pulak sepanjang minggu lepas, blog aku tak boleh bukak, asik 'page cannot be displayed', ntah-ntah kene block tak, ntah la, line opis tak leh pakai sangat, banyak sangat security system.., aku skang ni busy nak pindah rumah, tu yang tak ader masa, sabtu hari tu gi cuci rumah baru, nasib baik la ada anak-anak buah(mira n aida) tolong bersihkan, tak la penat sangat, ye la, si kecik tu sampai biru-biru bibir main air..so..untuk sepanjang tempoh ni, kene stop la dulu, bila aku btul-btul ada masa aku tulis lagi, memang banyak perkara aku nak kongsi cerita dengan korang

(ada tak ala-ala iklan sabun mandi..hahahaha..) bestnya gambar terpampang kat board iklan besar ni...

1 comment:

  1. owhh..nk msk umah baru rupanya, kat mana nk pindah tuu?

    ReplyDelete

jangan segan-segan nak kritik..i like..