Anniversary

Wednesday, February 18, 2009

AKU JUARA


7hb Februari 2009, opis aku ada wat pertandingan bowling, saje pertandingan suka-suka bowling LP 2009, sambil-sambil tengah nak cari orang baru pengganti Kak Wan Roseliza n Finas coz dah tukar bahagian, sebab dengar-dengarnya bulan Mac ni, dah start MESCA inter bahagian. Tahun ni MESCA ke Singapura, aku sah-sah la untuk wakil bowling ni tak terpilih, coz ramai lagi yang terer2, apa2 pun, aku still ada netball lagi, hehehehe..
.
Berbalik pada bowling tadi, sebenarnya aku nak bagitau, team aku JUARA..kategori wanita,yahoo...untuk individu aku just no 2 jer, average pun 130+++ jer masa 2, still lagi low..berbanding ngan Kak Liza n Finas..tapi dah still ok..coz kak Liza suruh aku pecahkan rekosd160..so aku dh pecahkan la, skang ni pun kalau main ngan dia kira tak pernah dah kurang 120 ke bawah(kembang hidung ni) hahahaha...tapi lepas ni aku dah kene jarang2 dah main..huhuhu..sebab dah kene potong rumah..duit dah susut huhuhu sadis nya...

(aku ngan wani...1 team..chaiyok2..wani... kita juara)


(gaya ada...bola slow nak mampus..chit..)


Bola 12lbs- macam ringan, tapi nape baling slow

tapi coach aku kata sebab aku angkat n realease bola tu x habis, aku tak tolak tapi aku baling, aku rasa dah tolak tapi still slow..ermmmm..kene banyak practice ni...



Dapat hamper jer..tapi kenyang la makan..walaupun habis n x der kenangan..yang penting kenangan menjadi JUARA...hahahaha













3 comments:

jangan segan-segan nak kritik..i like..